Hvorfor er Afghanistans safran verdens bedste?

Klimaet og placeringen af Afghanistans voksende region gør det ideelt til dyrkning af safran. Safran trives glimrende med milde vintre med kraftigt snefald og varme somre, hvilket gør nogle dele af Afghanistan, såsom Herat-provinsen idealt til safranproduktion.

 

 

safran

Safran fra den berømte Herat-provins

Safran fra Herat- provinsen er en serie- verdensmester på det internationale marked for sin smag og kvalitet. Den afghanske safran er kåret til den bedste safran i verden ved fire lejligheder af International Taste and Quality Institute med base i Bruxelles. Afghansk safran vandt deres første priser tre år i træk fra 2014 til 2016 og den seneste i 2019. De vandt prisen blandt 30 konkurrenter fra forskellige regioner. Præstationen er endnu mere formidabel taget i betragtning, at deres økologiske produktion først startede i 2010 for første gang i Herat. Herat står for hovedproduktionen af ​​Afghanistans safran, som er blevet kendt for at have verdens bedste safran. Earthganics safran stammer direkte fra landmændene i Herat-provinsen for ikke kun at opnå de mest rene og friske safrantråde, men også for at støtte de lokale landmænd og løfte lokalsamfundet mod en bedre fremtid. Vi ønsker at give de lokale landmænd et direkte link til verdensmarkederne og være med til at hjælpe familier ud af fattigdom.

Kend dit produkt:

Safran klassificeres i forskellige typer baseret på dens fysiske form, farve og smag. Jo rødere safran er, jo stærkere smag og farve har den.

 

 

Pushal:

Pushal safran er den billigste og mest solgte safran trim i butikkerne. Efterson safran er så dyrt drager mange distributører fordel af forbrugerne ved at sælge dem de orange og gule dele af tråden, som er af meget dårlig kvalitet, for at øge deres egen fortjeneste. Forbrugerne kommer i virkeligheden til at betale rigtig meget for en meget dårligere produkt.

Sargol:

Betyder “Toppen af blomsten” i Dari og er den øverste, røde del af Krokus stigmaet. Det er håndplukket fra toppen af blomsten. Det komplet røde stigma indeholder alle de aktive ingredienser fra safran. Denne type safran anses for at være af høj kvalitet på grund af dens mangel på gule og orange tråde. På den negative side, indeholder den ofte krummer og knuste tråde.

Negin:

Negin-safran er diamanten blandt diamanter af alle safran typer. Det er den absolutte højdepunkt for safran på grund af sin stærke aroma og smag samt dets æstetiske behagelige udseende. Det er derfor også den dyreste og sjældne trim af safran. Negin-tråde er længere i længden og indeholder ingen gule eller orange tråde. Negin safran er for dem der kun ønsker det bedste af det bedste. Earthganics safran indeholder kun negin safran, hvor hver eneste tråd er nøje udvalgt og håndplukket, for at eliminere alle gule tråde og krummer.

Admin

Author Admin

More posts by Admin