Samarbejdspartner – Vi samarbejder med mennesker

Vi sørger altid for at møde personligt op, når vi skal møde de mennesker, som udgør de firmaer vi samarbejder med. På den måde kan vi som virksomhed kvalitetssikrer de varer vi forhandler med, for at opbygge et tillidsfuldt og gensidigt partnerskab. Vi forsøger med vores partnerskaber at etablere et grønt og bæredygtigt samarbejde, der fremmer både vores virksomhed, men også er med til at fremme og udvikle lokalsamfundet mod en bedre fremtid. Vi gør derfor meget ud af at vores handels- og samarbejdsbetingelser også er til fordel for vores leverandør, så de også er tilfredse.

Vores leverandør er specialister og har flere generationers erfaring i dyrkning af jorden. Det sikrer os en meget passioneret og kvalitetsbevidst arbejdskraft, der er super specialister i deres arbejde. Med vores retningslinjer og krav for dyrkning, høst og indpakning sikrer vi, at de råvarer vi får leveret stemmer overens med vores krav om kvalitet og bæredygtighed.

Kvalitet og bæredygtighed – Den unikke smag af autenticitet og naturen

Vi har et meget stort fokus på, at vores produkter er af højeste kvalitet og det bedste på marked. Samtidig er vi et brand, der brænder for bæredygtighed og  ønsker at levere et produkt der både tilfredsstiller kundens kulinariske behov samt et produkt de kan stå ind for og have et rent sammenvittighed når de handler hos os. Vores indpakning er 98% plastikfri og ønsker fortsat at være endnu mere bæredygtig ikke kun i vores indpakning men i alle processer i organisationen.

Earthganic Safran – Både for Michelin kokken og den kreative kok derhjemme

Safran er vores varemærke!

Vores safran er både egnet til Michelin kokken, der ønsker at give sine kunder en helt ekstraordinær kulinariske smagsoplevelse og som transformerer retten, så den bliver en fryd for øjet og smagsløgene. Vores safran er også egnet til den livsglade og madentusiastiske kok derhjemme, der ønsker at give sine madretter en unik aroma og smag, som kun findes i safran. Earthganic safran er derfor det sikreste valg, for at opnå den bedste aroma og smag. 

Mission

At levere de absolut bedste kvalitets og ernæringsrige krydderier,

der skaber det ekstra smag og aroma i et hvert køkken.