Hvem vi er

Vores hjemmesideadresse er: https://earthganic.dk.

Cookies

Cookies på earthganic.dk

 

Hos os på earthganic.dk anvendes cookies. En cookie er en tekstfil som sendes ud fra vores webside til din computer og der lagres den enten som en sessionscookie i hukommelsen under den tid du som gæst er inde på vores webside eller som en permanent cookie som er en lille tekstfil som bliver liggende i en bestemt tid. Vi på earthganic.dk anvender begge typer cookies.

Hvis du ikke vil have nogle cookies, kan du enkelt lukke dem i din weblæser inden dit køb hos os.

 

Hvordan anvender vi på earthganic.dk cookies?

Cookies formål er at forbedre siten for besøgere, dette ved at f.eks. tilpasse siten efter besøgerens ønsker, valg og interesser. Dette er for at kunne hjælpe dig med at holde rede på hvilke varer du har lagt i din varekurv, kunne håndtere dit køb og for at kunne tilpasse vore tjenester så du får produktforslag som er relevante for dig og for at kunne fuldbyrde vore engagement ved køb.

Permanente cookies anvendes for at tilpasse siden til dig og gøre information og markedsføring så relevant som muligt for dig. Sessionscookies anvender vi for at kunne registrere statistik over anvendelsen af vor site.

Ved at godkende earthganic.dk generelle vilkår og Integritetspolicy og anvende earthganic.dk:s webplads samtykker du til behandlingen af cookies ifølge informationen som gives her.

Hvordan sletter man cookies?

Hvis du ikke vil have at cookies anvendes, kan du lukke disse i din weblæsers sikkerhedsindstillinger. Du kan også indstille weblæseren så du får et spørgsmål hver gang en webplads forsøger at anvende sig af cookies og dermed selv afgøre fra gang til gang om du vil have at det anvendes. Du kan også selv radere tidligere lagrede cookies fra din weblæser, hvordan du gør finder du på din weblæsers hjælpesider. Du kan også når som helst radere cookies manuelt fra din harddisk.

 

Persondatapolitik

 

Vi på earthganic.dk værner om din personoplysninger, og derfor efterstræber vi at altid have et højt niveau af databeskyttelse.

Earthganic.dk behandler dine personoplysninger ifølge den seneste databeskyttelseslov.

Det indebærer blandt andet at vi er åbne med hvad vi gør med dine personoplysninger. Vi sælger ikke dine personoplysninger til andre firmaer, og følger gældende regler omkring databeskyttelse og tilpasser minimal opbevaring af oplysninger.

Herunder beskriver vi hvordan personoplysninger håndteres på earthganic.dk, hvilke rettigheder du har som kunde hos os og hvad du gør hvis du har spørgsmål eller vil anonymisere dine oplysninger.

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg med hvordan vi behandler dine personoplysninger og derfor er det vigtigt at du læser og forstår vor persondatapolitik inden du anvender vore tjenester.

Har du spørgsmål kan du kontakte os via info@earthganic.eu.

 

Hvad er en personoplysning?

Personoplysninger er al information som direkte eller indirekte kan kobles til dig, f.eks. navn, personnummer, IP-adresse eller kundehistorie.

 

Hvad er behandling af personoplysninger?

Alle former for håndtering af personoplysninger er personoplysningsbehandling, for eksempel indsamling, registrering, organisering, lagring, bearbejdning eller ændring, læsning, anvendelse, udlevering, spredning eller anden håndtering af oplysninger, sammenligning eller samkøring, blokering, radering eller ødelæggelse.

 

Hvordan indsamler vi personoplysninger?

Når du logger ind på vores kundeside, køber vore produkter eller tjenester eller på anden måde er i kontakt med os, indsamler vi de personoplysninger du deler med os, f.eks. fulde navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, personnummer, betalingsoplysninger, købe-, ordre- og brugerhistorik, IP-adresse og anden ærinderelateret information, f.eks. information som du opgiver ved kontakter med vor kundeservice.

Vi kan også indsamle og opdatere dine adresseoplysninger via tredjepartstjenester for betalingsløsninger, adresseopdateringer samt ved fakturakøb indhenter information om kreditværdighed fra kreditvurderingsinstitutter, banker og andre finansielle institutioner.

 

Hvilke personoplysninger samler vi ind og hvorfor?

Personoplysninger behandles for at muliggøre følgende:

– Leverance af et bestilt/købt produkt (inklusive advisering om leverance eller kontakter i

sammenhæng med forsinket leverance).

– Identifikation og alderskontrol

– Håndtering af betaling (inklusive analyse af mulige betalingsløsninger, hvilket kan indbefatte en kontrol gældende betalingshistorik og indhentning af kreditoplysninger fra kreditoplysningsfirmaer.

– Adressekontrol mod eksterne kilder, f.eks. Decidas, Creditsafe, Klarna eller lignende.

– Håndtering af reklamations- og garantiærinder

 

De kategorier af personoplysninger som behandles er:

– Navn

– Personnummer

– Kontaktoplysninger (f.eks. adresse, e-post og mobilnummer)

– Betalingsinformation (f.eks. debiteringsnummer, transaktionstidspunkt og kortindehaver)

– Kreditoplysninger fra kreditoplysningsfirmaer

– Ordreinformation (f.eks. hvad der er købt, hvornår det er købt m.m.)

– Anvenderoplysninger, din kundekonto

– Din korrespondance med os (f.eks. mail, chat og telefonsamtaler)

 

Hvilke årsager har vi til at behandle dine personoplysninger og hvilken lovlig grund findes for behandlingen af dine personoplysninger?

– Med købsaftale som lovlig grund anvender vi dine personoplysninger for at håndtere dit køb på vor site, dette inkluderer at behandle dine bestillinger, returner samt reklamationer.

– Med købsaftale som lovlig grund anvender vi dine personoplysninger for at sende mail til dig med meddelelse om leverancestatus eller i hændelse af problemer med leverancen af dine artikler.

– Med købsaftale som lovlig grund anvender vi dine personoplysninger for at håndtere dine betalinger.

– Med købsaftale som lovlig grund kommer vi til at gøre en analyse af hvilke betalingsalternativer som findes tilgængelige for dig, dette ved at undersøge din betalingshistorie og kreditkontroller.

– Med købsaftale som lovlig grund anvender vor kundeservice personoplysninger for at håndtere forespørgsler fra dig som kommer til os via e-mail, vor chatfunktion, telefon og sociale medier.

– Med købsaftale som lovlig grund anvender vi dine personoplysninger for at håndtere klager og garantiærinder vedrørende vore produkter.

– Med retslig forpligtelse som lovlig grund anvender vi dine personoplysninger for at identificere dig og for at bekræfte at du har den lovfæstede minimumsalder for at gennemføre køb hos os på earthganic.dk.

– Med interesseafvejning som lovlig grund anvender vi dine personoplysninger for at bekræfte din adresse med eksterne partnere.

– Med interesse afvejning som lovlig grund anvender vi dine personoplysninger for at sende nyhedsbreve og tilbud til dig, noget du altid kan framelde dig.

– Med retslig forpligtelse som lovlig grund kan vi behøve at anvende dine personoplysninger for at opfylde kravene i love, domstolsbeslutning

Dine rettigheder

Du har altid ret til at få indsigt i de oplysninger vi har om dig og bede os om at rette de oplysninger eller hvis du ønsker det at få slettet de oplysninger vi har om dig.

You can do this by contacting us at info@earthganic.eu.

If you also have general questions about your information, you can contact us via the email above.

 

In the event that you want to file a complaint about our processing of your personal data, you can do this to:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Tel .: (+45) 33 19 32 00
Fax: (+45) 33 19 32 18